Halkalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0212 693 5773
WEB https://hmtal.meb.k12.tr
Adres : Atakent mah. 1. Etap Selçuklu cad. No.115 Halkalı K.çekmece İstanbul
VİZYON : Eğitim kadrosu ve öğrencilerine mutluluk veren; mesleki bilgi ve beceriyi yakından takip eden, alanında referans gösterilen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
MİSYON : Vatanını ve milletini gönülden seven, milli ve manevi değerlerle donanmış, ülkesinin kalkınmasında etkin rol oynayan, ahlaki değerleri gelişmiş, mesleki bilgiye teknolojiyi kullanarak ulaşabilen, objektif değerlendirme yeteneğine sahip, karar verme becerisi gelişmiş, sektörün ihtiyaçlarını karşılayabilecek kaliteli elemanlar yetiştirebilmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TEKLİ Eğitim
Saatler : 08:30 - 17.30
Isınma : Doğalgaz Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Sefaköy Metrobüs durağı yanından kalkan AYMAKOOP minübüsleri ve Başakşehir istikametine giden Belediye Otobüsleri okulun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Atakent Mah. 1. etap Fatih Cad. No:115 Halkalı - K.çekmece - İstanbul Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün yanında, Avrupa Konutları Atakent-2´nin karşısındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezinde Atakent Mah.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :